Alum - Factory
ServeisEmpresaContactarNovetatsTreballa amb nosaltresOn somGuaranteed ServiceMúsicaCatalàCastellano
    ALTRES SERVEIS
 SERVEIS EN FERRO
 SERVEIS EN VIDRE
 SERVEIS ALUMINI
 ALTRES SERVEIS
Divisòries d'oficines
Tancaments aïllats
Tendals i cortines
Locals comercials
Mampares de bany
Reixat i baranes
Falsos sostres
Motoritzacions
Mosquiteres
 
  
Divisòries d'oficines
Treballem amb materials de primera qualitat, amb dissenys i sistemes punters del mercat, estudiant de forma totalment personalitzada, la seva oficina, per habilitar còmodes i exclusius espais de treball, per a l'oficina, amplis i lleugers mampares divisòries per magatzems o tallers.
Tancaments aïllats
Habilitem nous espais a la seva llar, aprofitant terrasses o jardins, sense modificar ni malmetre el conjunt arquitectònic, ampliant així la seva qualitat de vida.
     
  
Tendals i cortines
Tendals de tot tipus, solament lones i ferramenta de primeres marques, garantitzades pel fabricant, amb un ampli ventall de soluciones per la seva protecció solar, tant per exteriors com per interiors.
Locals comercials
Us realitzem el disseny a mida de l'entrada del seu local comercial, projectant la millor solució per aconseguir que l'accés al seu negoci sigui el més còmode i atractiu possible, combinant alumini, acer inoxidable i vidres de seguretat.
  
  
Mampares de bany
Instal·lem primeres marques, amb sistemes garantits, que solucionen tots els espais del seu bany, tant en tancament a mida, com en models catalogats, podem realitzar les seves idees de tancament en vidre seguritzat fora de catàleg.
Reixat i baranes
Les portes de cancel·les d'alumini i les nostres baranes, constitueixen una solució pràctica i còmoda a les baranes tradicionals de fusta o ferro. Combinant alumini i vidre per a aconseguir resultats sorprenents.
  
  
Falsos sostres
Falsos sostres d'alumini en gran varietat de colors i formats, per oblidar-se de pintures i manteniments en les seves terrasses, cuines o banys
Motoritzacions
Treballem motors de gran qualitat i última generació, com són els operadors SOMFY, en tota la seva gamma, per poder gaudir de la comoditat completa, manejar els tendals i persianes del seu habitatge, solament polsant un botó.

Pertanyem a la xarxa d'instal·ladors Exclusius Somfy i sota el programa EXPERT instal·lem motors de gran qualitat.

     
  
Mosquiteres
Fabricades en alumini amb una gran gamma de colors, en sistemes enrotllables, corredisses, practicables, adaptables a qualsevol tipus de forat per oblidar els molests insectes.
 
Bruc, 80 - 08224 Terrassa (Barcelona)  Tels: 93 789 81 37 - 606 61 57 64