Alum - Factory
ServeisEmpresaContactarNovetatsTreballa amb nosaltresOn somGuaranteed ServiceMúsicaCatalàCastellano
    SERVEIS EN VIDRE
 SERVEIS EN FERRO
 SERVEIS EN VIDRE
Vidres per a aïllament acústic
Vidres per a estalvi energètic
Vidres per a aïllament tèrmic
Vidres per a protecció solar
Vidres de seguretat
Vidres decoratius
 SERVEIS ALUMINI
 ALTRES SERVEIS
 
     
Vidres per a aïllament acústic
Oferim la solució per minimitzar al màxim els seus problemes de soroll, aprofitant els productes que ens ofereixen les grans marques. Exemple clar són els vidres laminats SILANCE amb funcions específiques per atenuar el soroll.
Vidres per a estalvi energètic
Dins de la família CLIMALIT, trobem vidres, que per la seva composició aconsegueixen reduir les pèrdues de calor a l'hivern d'un 70%, mantenint les nostres calderes amb un mínim funcionament i fins un 40% l'energia que necessita el nostre AACC a l'estiu per mantenir fresca la nostra llar. Reduint així la nostra despesa d'energia domèstica, amb el consegüent estalvi per les nostres butxaques. Podem amortitzar la despesa en millorar la fusteria de les nostres finestres.
  
     
Vidres per a aïllament tèrmic
Des de fa ja anys CLIMALIT ens ha donat la solució als problemes d'aïllament tèrmic però no s'ha quedat estancat, el vidre d'aïllament tècnic per excel·lència, segueix evolucionant i adaptant-se a les exigències del mercat, per tot tipus de fusteries.
Vidres per a protecció solar
Existeixen vidres que pel seu tintat, permeten reflexar en gran quantitat de raigs solars. Aquests vidres, aparentment miralls de color per l'exterior, també ofereixen intimitat durant el dia al impedir la visió.
  
     
Vidres de seguretat
Composició de vidres units entre si per una làmina plàstica. Combinant espessors i varis vidres, aconseguirem el nivell de seguretat desitjat, aquestes composicions estan homologades pels diferents nivells, des de seguretat física, anti agressió, anti robatori, fins i tot antibala.
Vidres decoratius
Disposem de gran varietat de models, gravats i colors, per decorar portes i finestres de la seva llar, fem treballs a mida, amb el seus dissenys, sol·liciti pressupost sense compromís.
     
 
Bruc, 80 - 08224 Terrassa (Barcelona)  Tels: 93 789 81 37 - 606 61 57 64