Alum - Factory
ServeisEmpresaContactarNovetatsTreballa amb nosaltresOn somGuaranteed ServiceMúsicaCatalàCastellano
    SERVEIS ALUMINI
 SERVEIS EN FERRO
 SERVEIS EN VIDRE
 SERVEIS ALUMINI
Fusteria Top Line Fusteria Alumini
Persianes, Gelosies i Mallorquines
Sistemes de Ruptura Pont Tèrmic
Fusteria sistema perimetral
Finestra guillotina i UIN2
Fusteria sistema europeu
 ALTRES SERVEIS
 
     
Fusteria Top Line Fusteria Alumini
Podem oferir el producte ideal per aquells clients que pensen que les finestres no compleixen solament una estricta funció de tancament i aïllament. Aquells clients que vulguin integrar les finestres com part del mobiliari de la casa i que pensin que juguen un paper important en la decoració de la seva llar. Aquells clients que no renuncien a les darreres tendències per l'interiorisme i la moda; que reflecteixen l'estil de vida i la cura de cada estança. Per a ells, s'ha dissenyat tota la gamma de fusteria en Alumini Fusta.
Persianes, Gelosies i Mallorquines
La persiana d'alumini ha revolucionat el mercat gràcies a les seves conegudes avantatges sobre la clàssica de PVC o de fusta, el seu avançat disseny, unit a la seva lleugeresa de pes, confereixen un producte, capaç d'adaptar-se a qualsevol necessitat, podent triar colors de la nostra àmplia gamma. Comptem amb gelosies d'alumini i PVC, de lama fixa o lama orientable. Idònies per tancaments de safareigs i zones on es necessiti protecció solar i ventilació. Les persianes del tipus mallorquina, faciliten un còmode control de la quantitat de claror que desitgem per cada estança de la nostra llar. Aconseguint a més a més en qualsevol color de la carta RAL. Gran possibilitat d'obertures. Corredisses, practicables, plegables lliscants..., ens ofereixen la solució ideal per cada forat d'obra.
  
     
Sistemes de Ruptura Pont Tèrmic
Els sistemes de trencament de pont tèrmic aporten la millor solució per encertar amb l'aïllament tèrmic ideal. Tots els perfil han estat dissenyats per separa la cara del tancament interior de l'exterior. Aconseguint mantenir l'alumini interior a la temperatura de l'habitatge restant totalment aïllat de l'exterior. Evitem d'aquesta forma condensacions, que en alguns casos, provoca una gran diferència de temperatura exterior-interior, amb la fusteria d'alumini tradicional. Gràcies a estar diferenciats però robustament units entre sí, per un material altament aïllant, com és la poliamida, podem aprofitar per lacar-los en diferents colors depenent l'ambient que desitgem crear a les nostres llars, sense perdre l'uniformitat d'un color a la façana del nostre edifici o habitatge.
Fusteria sistema perimetral
Són sistemes de secció tubular amb unions mecàniques, mitjançant escaires de tensió i escaires d'alineament, per aconseguir l'acabat a inglet de les unions entre marcs, fulls i tapajuntes. Aquesta sèrie permet en corredissa, posar tancament multipunt, assegurant hermetisme i seguretat al mateix temps.
     
     
Finestra guillotina i UIN2
Als sistemes tècnicament més avançats, amb sistemes d'obertura totalment diferents al tradicional, trobem finestres del tipus guillotina i la finestra Hermètica UIN2, dos solucions d'avantguarda que parlen per sí mateixes
Fusteria sistema europeu
Amb el nostre servei personalitzat, els oferim totes les avantatges que aporta la fusteria d'alumini actual. Amb una gran varietat de possibilitats en quan a sistemes d'obertura, acabats i colors. Elaborant a la seva mida, la solució ideal pels problemes que pugui patir amb els tancaments actuals, per falta d'aïllament tèrmic, acústic i de protecció solar
  
 
Bruc, 80 - 08224 Terrassa (Barcelona)  Tels: 93 789 81 37 - 606 61 57 64