Alum - Factory
ServeisEmpresaContactarNovetatsTreballa amb nosaltresOn somGuaranteed ServiceMúsicaCatalàCastellano
Treballem per la seva satisfacció
Guaranteed Service
La clau d’un bon servei no seria completa oferint únicament un producte de molta qualitat. A ALUMFACTORY, entenem com servei la perfecta relació entre la qualitat del producte i la seva correcta instal·lació.

Per aconseguir-ho hem d’elaborar unes pautes molt concretes, perquè els nostres operaris completin una feina professional al seu domicili. A aquest resum de criteris per aplicar abans, durant i després del muntatge, l’hem batejat com "GUARANTEED SERVICE" donat que precisament el que es busca es garantitzar un perfecte servei.

Tinguem en compte que no hi ha dues feines iguals, ni ens trobem en dues situacions semblants, cada casa i cada feina són realitzades a mida, com si d’un vestit es tractés. Per això la mecànica del procediment dels nostres operaris és rigurosa i acurada cada vegada.

Aprofitant les darreres tecnologies en informàtica, maquinària i eines, oferim un bon servei, essent aquest la millor publicitat per la nostra empresa.

Desitgem que vostè sigui el nostre proper client satisfet i que pugui constatar per si mateix la dinàmica de feina que fem a tots els nostres clients.

Per qualsevol consulta o suggeriment sobre el nostre sistema de treball no dubti posar-se en contacte amb nosaltres, mitjançant els nostres telèfons o mitjançant el correu electrònic.
Bruc, 80 - 08224 Terrassa (Barcelona)  Tels: 93 789 81 37 - 606 61 57 64