Alum - Factory
ServeisEmpresaContactarNovetatsTreballa amb nosaltresOn somGuaranteed ServiceMúsicaCatalàCastellano
Empresa
Treballem per la seva satisfacció

ALUM-FACTORY, emergeix amb la intenció de consolidar l'apartat de SERVEI i ATENCIÓ AL CLIENT, mitjançant un tracte clar, seriós i personalitzat, fent servir les darreres tecnologies. Realitzem sense compromís per la seva part, un complet estudi pressupost de qualsevol dels productes que li oferim des de ALUM-FACTORY. Una mostra dels quals trobarà en aquesta WEB, que el convidem a visitar.
Disposem d'una exposició a Terrassa on trobarà gran varietat de productes punters de primera qualitat. Realitzem campanyes de informació dels productes de temporada i les darreres novetats. La nostra experiència en el sector de metalisteria, cristalleria i fusteria d'alumini des de l'any 1991, ens precedeix, essent la garantia de confiança i tranquil·litat pels nostres clients.

Amb aquest clima d'assessorament i clara informació, instal·lem productes de primeres marques i qualitat demostrada, sota llicència d'instal·lació pròpia. Guaranteed Service

Des de l'equip d'ALUM-FACTORY, volem agrair el gran suport rebut per part dels nostres col·laboradors i proveïdors, totalment necessari per aconseguir, dia a dia, la nostra meta d'oferir el millor servei a tots els clients que confien en el nostre saber fer.

Bruc, 80 - 08224 Terrassa (Barcelona)  Tels: 93 789 81 37 - 606 61 57 64